ХІТИ NEW SALE
Повернутись

ХІТИ

Повернутись

NEW

Повернутись

ВАГІТНІСТЬ І МАТЕРИНСТВО

Повернутись

ОДЯГ І ВЗУТТЯ

Повернутись

АКСЕСУАРИ

Повернутись

КНИГИ ТА ТВОРЧІСТЬ

Повернутись

ВІТАМІНИ ТА БАДИ

Повернутись

СПОРТ

Повернутись

ГІГІЄНА ТА ДОГЛЯД

Повернутись

ХАРЧУВАННЯ

Повернутись

ТЕКСТИЛЬ

Повернутись

МЕБЛІ ТА ДЕКОР

Повернутись

ЗООТОВАРИ

Повернутись

ПОСЛУГИ

Повернутись

SALE

Повернутись

ХІТИ

Повернутись

NEW

Повернутись

МАЛЮКАМ

Повернутись

ДІВЧАТКАМ

Повернутись

ХЛОПЧИКАМ

Повернутись

ІГРАШКИ

Повернутись

РОЗВИТОК ТА ШКОЛА

Повернутись

ГІГІЄНА ТА ДОГЛЯД

Повернутись

ХАРЧУВАННЯ

Повернутись

ТЕКСТИЛЬ

Повернутись

МЕБЛІ ТА ДЕКОР

Повернутись

ПОСЛУГИ

Повернутись

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

Повернутись

SALE

Свіжообсмажена кава в зернах Colombia Tolima DECAF 500 г

Код товару: 1078

Статус: В наявності

659.00₴

Неможливо додати більшу кількість у кошик В наявності
Повідомити про появу Немає в наявності

Colombia Tolima Decaffeinated (Колумбія Толіма без кофеїну) - колумбійська арабіка без кофеїну з регіону Толіма, район Планадас. Розташована між горами Анд та басейном річки Магдалина, Толіма є досить віддаленою та важкодоступною областю для вирощування кави та збору врожаю. Однак її географія та рельєф дуже сприятливі для культури кави, і на регіон припадає 12% щорічного виробництва кави у Колумбії. Вирощування кави - це сімейний бізнес у Толімі: сім'ї та друзі володіють невеликими фермами (в середньому 3 гектари), де працюють всі разом. Висота зростання кавових дерев в середньому сягає 1800 метрів над рівнем моря. Наша Colombia Tolima DECAF - це кава без кофеїну, оброблена за допомогою адсорбенту з цукрової тростини. Кавові зерна спочатку пройшли обробку парою при низькому тиску задля видалення срібних шкірок із зеленого зерна. Потім зерно змочили гарячою водою, щоб воно набухло і розім’якло. Цей етап підготував каву до гідролізу кофеїну. Зволожену каву кілька разів промили природним етилацетатним розчинником (ЕА), який отримали шляхом ферментації цукрової тростини, вирощеної в Колумбії. Як тільки кофеїн знизився до бажаного рівня, зерно очистили, щоб видалити решту ЕА, і висушили до вмісту вологи біля 12%. У цьому методі декофеїнізації не використовуються штучні хімічні речовини.

Ступінь обсмаження: Омні