ХІТИ NEW SALE
Повернутись

ХІТИ

Повернутись

NEW

Повернутись

ВАГІТНІСТЬ І МАТЕРИНСТВО

Повернутись

ОДЯГ І ВЗУТТЯ

Повернутись

АКСЕСУАРИ

Повернутись

КНИГИ ТА ТВОРЧІСТЬ

Повернутись

ВІТАМІНИ ТА БАДИ

Повернутись

СПОРТ

Повернутись

ГІГІЄНА ТА ДОГЛЯД

Повернутись

ХАРЧУВАННЯ

Повернутись

ТЕКСТИЛЬ

Повернутись

МЕБЛІ ТА ДЕКОР

Повернутись

ЗООТОВАРИ

Повернутись

ПОСЛУГИ

Повернутись

SALE

Повернутись

ХІТИ

Повернутись

NEW

Повернутись

МАЛЮКАМ

Повернутись

ДІВЧАТКАМ

Повернутись

ХЛОПЧИКАМ

Повернутись

ІГРАШКИ

Повернутись

РОЗВИТОК ТА ШКОЛА

Повернутись

ГІГІЄНА ТА ДОГЛЯД

Повернутись

ХАРЧУВАННЯ

Повернутись

ТЕКСТИЛЬ

Повернутись

МЕБЛІ ТА ДЕКОР

Повернутись

ПОСЛУГИ

Повернутись

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

Повернутись

SALE

Свіжообсмажена кава в зернах Ethiopia Ana Sora 500 г

Код товару: 1084

Статус: В наявності

826.00₴

Неможливо додати більшу кількість у кошик В наявності
Повідомити про появу Немає в наявності

Ethiopia Ana Sora (Етіопія Ана Сора) - етіопська арабіка класу спешелті натуральної обробки з плантацій у регіоні Гуджі. Кавові плантації, з яких походить наш лот, розташовані на висоті 1900-2350 м над рівнем моря поблизу селища Ана Сора. Заснована в 2013 році Ізраелем Дегфа, однойменна станція обробки є однією з найкращих у регіоні по якості обробки зерна та технологічності. Встановлення та будівництво 18 ферментаційних резервуарів, стаціонарних сушильних столів на станції обробки створили багато робочих місць для людей у районі Ана Сора. Також Ізраель допомагає місцевим фермерам з розвитком ефективного землеробства та підтримує освітні програми. Наш лот складають сорт Куруме та інші локальні гібриди, висаджені у місцині Ана Сора. Місцеві дрібні фермери доставляли плоди на станцію у період з грудня по січень. Після доставки на станцію, кавові вишні замочували у прісній воді, відділяючи здорові від пошкоджених. Далі ягоди сушили на африканських ліжках протягом 30 днів, накриваючи у полуденну спеку затінюючими сітками та у холодні ночі поліетиленовою плівкою. Як тільки зерна досягли 12% вологості, каву зібрали та доставили на сухий млин, де вона пройшла лущення, сортування, додаткове очищення та підготовку до експорту.

Ступінь обсмаження: Омні