ХІТИ NEW SALE
Повернутись

ХІТИ

Повернутись

NEW

Повернутись

ВАГІТНІСТЬ І МАТЕРИНСТВО

Повернутись

ОДЯГ І ВЗУТТЯ

Повернутись

АКСЕСУАРИ

Повернутись

КНИГИ ТА ТВОРЧІСТЬ

Повернутись

ВІТАМІНИ ТА БАДИ

Повернутись

СПОРТ

Повернутись

ГІГІЄНА ТА ДОГЛЯД

Повернутись

ХАРЧУВАННЯ

Повернутись

ТЕКСТИЛЬ

Повернутись

МЕБЛІ ТА ДЕКОР

Повернутись

ЗООТОВАРИ

Повернутись

ПОСЛУГИ

Повернутись

SALE

Повернутись

ХІТИ

Повернутись

NEW

Повернутись

МАЛЮКАМ

Повернутись

ДІВЧАТКАМ

Повернутись

ХЛОПЧИКАМ

Повернутись

ІГРАШКИ

Повернутись

РОЗВИТОК ТА ШКОЛА

Повернутись

ГІГІЄНА ТА ДОГЛЯД

Повернутись

ХАРЧУВАННЯ

Повернутись

ТЕКСТИЛЬ

Повернутись

МЕБЛІ ТА ДЕКОР

Повернутись

ПОСЛУГИ

Повернутись

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

Повернутись

SALE

Свіжообсмажена кава в зернах Brew Blend PB14 250 г

Код товару: 1073

Статус: В наявності

518.00₴

Неможливо додати більшу кількість у кошик В наявності
Повідомити про появу Немає в наявності

Brew Blend PB14 - спешелті-купаж двох арабік з Етіопії та Колумбії для приготування кави "відкритими методами". У складі бленду сорт рожевий бурбон обробки хані з плантацій регіону Уїла у Колумбії та локальні гібриди натуральної "винної" анаеробної обробки з плантацій регіону Гедео у Етіопії . Першу частину складає зерно з кооперативу Терра Верде. На станції обробки кавові вишні промили, депульпували та одразу, без ферментування у резервуарах з водою, розклали на патіо для сушіння, завдяки чому утворилася солодка соковита чашка з м'якою кислотністю. Другу частину складає зерно зі станції обробки Харенжа натуральної "винної" анаеробної обробки, яка тривала 5 діб у герметичних нейтральних ємностях з повітряними затворами. Після ферментації, протягом 18 діб відбувалося сушіння на "африканських ліжках". Така обробка надала зерну екзотичну та потужну смако-ароматику з нотами тропічних фруктів і спецій. Створення купажу відбувається за принципом пост-блендінгу (смажене зерно з різних лотів змішується після обсмаження), що дає можливість окремо обсмажити зерна кардинально різної щільності, вологості та методу обробки, та відповідно задіяти найкращий профіль обсмаження для кожної компоненти. Колумбійський Рожевий бурбон у обробці хані є основою букету, а етіопські гібриди Дега, Волішу та Куруме у натуральній анаеробній інтерпретації надають композиції комплексності та тропічних нот у смако-ароматиці.

Ступінь обсмаження: Омні